Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Gardi idėja su jautienos didkepsniu
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandinto Black angus mentės didkepsnio
žiupsnelis Druska ir pipirai
kepimui aliejaus
Salsai:
150 g kukurūzų
1 Didelis kukurūzų
Pusė raudonojo svogūno
Žaliosios citrinos sultys
Petražolės

Gardi idėja su jautienos didkepsniu

60min.
2 asmenims
Gaminimas
Kepsnį palaikyti kambario temperatūroje. Nusausinti, gausiai apiberti druska ir pipirais. 
Gerai įkaitinti keptuvę storesniu dugnu. Įpilti aliejaus, leisti įkaisti. Dėti kepsnį į keptuvę ir nejudinti. Kepti 3-4min. Apversti ir kepti dar 3min. Išimti į lėkštę, pridengti su folija ir leisti pailsėti bent 5min. 
Tuo tarpu paruošti salsą. Kukurūzus nusunkti ir sudėti į dubenėlį. Smulkiais gabalėliais supjaustyti pomidorą, petražoles ir svogūną. Sudėti prie kukurūzų. Įspausti žaliosios citrinos sulčių, berti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti. 
Kepsnį supjaustyti juostelėmis, apiberti paruošta salsa. Labai skanu su bulvytėmis šalia :)
 
Už receptą dėkojame Žiupsnis meilės ir pipirų. 
Atgal į receptų sąrašą