220 g | Kitchen me black angus jautienos |
Santa marija mini tortilijų | |
Valgomo šaukšto | graikiškas jogurto |
Saujos | vyšninių pomidorų |
½ | ilgavaisio agurko |
2 valgomų šaukštų | konservuotų kukurūzų |
2 valgomų šaukštų | granato sėklų |
Saujelės | smulkintos kalendros |
Saujelės | rukolos |
Druskos, pipirų, čili dribsnių | |
Alyvuogių aliejaus | |
2 skiltelių | česnako |
Žaliųjų citrinų sulčių |
Mėsą kepame taip, kaip mokame geriausiai, arba taip, kaip nurodyta ant pakuotės. Mes kepėme alyvuogių aliejuje įkaitintoje keptuvėje kiekvieną pusę po 4 minutes, kartu su česnako skiltelėmis; prieš tai mėsą įtriname pipirais ir maldon druska. Iškepus mėsai, leidžiame jai pailsėti, o tada supjaustome kubeliais.
· Gaminame padažą: 1 ½ avokado, v. š. jogurto, šlakelį citrinų sulčių, druską ir pipirus sutriname trintuvu iki vientisos masės.
· Ruošiame salsą: susmulkiname pomidorus, agurkus, kalendrą, sumaišome kartu su kukurūzais ir granato sėklomis, gardiname druska, pipirais, čili dribsniais ir sumaišome su žaliųjų citrinų sultimis.
· Keptuvėje pašildome tortilijas.
· Patiekiame: tortiliją ištepame avokado padažu, dedame rukolą, gausiai salsos ir kelis kubelius jautienos steiko – lenkiame per pusę ir ragaujame.
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS