220 g | Kitchen me sausai brandinto jautienos didkepsnio Black angus |
20 g | Sūris Parmigiano Reggiano |
20 g | Alyvuogių aliejus Extra Virgin |
žiupsnelis | Sezoniniai žalumynai |
15 g | Džiovinti pomidorai |
10 g | Cukrus |
20 g | Druska |
žiupsnelis | Pipirai |
Mėsą iš abiejų pusių pabarstome druska ir cukrumi. Padedame į šaldytuvą.
Palaikome 12 valandų.
Nuimame nuo mėsos druskos ir cukraus likučius.
Smulkiai supjaustome. Išdėliojame lėkštėje.
Apibarstome pipirais, pašlakstome alyvuogių aliejumi. Pabarstome smulkiai tarkuoto sūrio.
Išdėliojame smulkiai pjaustytus vytintus pomidorus.
Ant viršaus dedame žalumynus.