- Kepkite kambario temperatūros KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ iš kiekvienos pusės po 2–3 min. arba stipriai įkaitintoje keptuvėje, arba ant grotelių.
- Sūdykite bei barstykite pipirais baigdami kepti. Iškepusius didkepsnius atidėkite 5–8 min.
- Sumaišykite barbekiu, granatų padažą bei citrinos sultis ir gautu mišiniu aptepkite didkepsnius. Patiekite su keptais pievagrybiais, paprikų sviestu ir folijoje kepta bulve.
Pievagrybiams paruošti:
- Rinkitės nedidelius, labai šviežius smulkius pievagrybius. Nušluostykite juos drėgna šluoste. Didesnius pievagrybius supjaustykite į dvi arba keturias dalis.
- Labai stipriai įkaitinkite aliejų keptuvėje, suberkite pievagrybius ir kepkite ant labai stiprios kaitros. Nuolatos maišykite, bet stebėkite, kad neprisviltų.
- Česnaką susmulkinkite, petražoles supjaustykite.
- Kai grybai apkeps, suberkite česnaką, trumpai pakepkite, tada įberkite druskos, supilkite citrinos sultis ir įdėkite šviesiojo sirupo. Kaitinkite, kol išgaruos skystis.
- Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvėms paruošti:
- Bulvę kruopščiai nuplaukite, pašlakstykite aliejumi, pasūdykite , suvyniokite į foliją ir šaukite į įkaitintą iki 190 °C orkaitę. Kepkite apie 40 min. Patikrinkite, ar iškepusi bulvė mediniu iešmeliu.
Receptas sukurtas su VMG komanda ir Alfu Ivanausku