2 vnt. | ciabatta bandelių |
2 vnt. | KitchenMe jautienos mėsainių paplotėlių |
2 šaukštai | raudonojo pesto ir 2 šaukštai bazilikų pesto |
1 rutuliukas | Mozzarella sūrio |
2 vnt. | vynuogių prinokusių pomidorų arba tokių kokių turite |
1 sauja | gražgarsčių |
2 šaukštai | baziliko majonezo (majonezą sublendinti su šviežiais bazilikų lapeliais arba petražolėmis) |
2 šaukštai | kreminio balzamiko acto |
Įkaitinkite kepsninę iki 200C arba taip pat kepkite ant gerai įkaitintos keptuvės.
Kambario temperatūros mėsainius padėkite ant grotelių ir kepkite po 2-3min iš kiekvienos pusės iškepus palikti šiltai ir apiberti druska bei pipirais.
Kepkite bandeles ant grotelių 1-2 minutes arba iki tol kol atsiras gražios grotelių žymės.
Apatinį bandelės sluoksnį patepkite su baziliko majonezu, dėkite gražgarsčių, tuomet dėkite mėsainio paplotėlį, o ant viršaus sluoksniais pjaustytą pomidorą ir mocarelą, apšlakstyti balzamiku. Dėti pesto padažus ir uždengti likusia bandelės dalimi.
Už receptą dėkojame Lucky spoon.