Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Burnoje tirpstantys sausai brandintos jautienos šašlykai
ingredientai
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyko „TENDERLOIN“
1 vidutinio dydžio svogūno
1 šaukšto baltojo vyno acto
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnelis juodųjų pipirų „Tellicherry“
žiupsnelis akmens druskos
pagal poreikį 2–3 slyvų
2 šaukštų padažo „BBQ Classic“
pateikimui Mėgstamų žolelių

Burnoje tirpstantys sausai brandintos jautienos šašlykai

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Supjaustykite svogūną pusžiedžiais, užpilkite baltojo vyno actu, šaukštu alyvuogių aliejaus, užberkite juodųjų pipirų „Tellicherry“ ir akmens druskos. Permaišykite ir trumpam atidėkite.
  2. Slyvas supjaustykite pusiau, išimkite kauliukus, pašlakstykite aliejumi, druska ir dėkite ant grotelių. Iškeptas slyvas sumaišykite su svogūnais.
  3. WOW MAMA padažą „BBQ Classic“ sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi, šiuo glajumi patepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyką ir dėkite jį ant grotelių. Kepkite apie 7 min., kartkartėmis apversdami ir patepdami glajumi.
  4. Iškepusį šašlyką patiekite su svogūnų ir slyvų garnyru. Pagardinkite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame VMG komandai!

Atgal į receptų sąrašą