APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ JAUTIENA /
BURGERIS SU ŠONINE IR PELĖSINIU SŪRIU
ingredientai
150 g
Šviežias sausai brandintos jautienos maltinis
6
Šoninės juostelės
2 v.š.
karamelizuotų svogūnų
1 v.š.
mėlynojo pelėsinio sūrio
pora
salotų lapų
1 v.š.
barbekiu padažo
2
burgerių bandelės
BURGERIS SU ŠONINE IR PELĖSINIU SŪRIU
15 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pakepinkite šoninę keptuvėje ir iškepusią dėkite ant popierinio rankšluosčio.
Iškepkite jautienos maltinius.
Sudėkite visus ingredientus ant apatinės bandelės ir uždėkite viršutinė bandelę.
Už receptą dėkojame Neatrasti skoniai
Atgal į receptų sąrašą