2x220 g | jautienos steikai Black Angus |
5 šaukštai | sojos padažo |
3 šaukštai | vandens |
1 šaukštas | medaus |
1 šaukštas | ryžių acto |
4 šaukštai | Edemame pupelių |
250 g | ryžių |
2 | avokadai |
6 | ridikėliai |
1 | aitrus pipiras |
svogūno laiškų | |
sezamo sėklų | |
1 kubelis | daržovių sultinio |
2 skiltelės | česnako |
2 cm | mbiero šaknies |
Marinatui sumaišome sojos padažą,vandenį,medų ir ryžių actą. Įspaudžiame česnakus ir įtarkuojame imbierą. Į marinatą dedame jautienos steikus ir pamarinuojame, kol verda ryžiai.
Daržovių sultinyje išverdame ryžius.
Į keptuvę dedame jautienos steikus ir iškepame iki norimo lygio. Paliekame kelioms minutėms suvyniotus į foliją, kad išlaikytų sultis.
Į dubenelius dedame virtus ryžius, Edamame pupeles,pjaustytus ridikėlius,avokado puseles, steiko kubelius (galite pjaustyti ir juostelėmis), aitrios paprikos griežinėlius, beriame sezamo sėklas ir smulkintus svogūno laiškus.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai.