Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Brandintos jautienos burgeriai
ingredientai
2 x 150 g Kitchen me jautienos maltiniai
2 vnt. Brioš bandelių
100 g Emmental raikyto lydyto sūrio
keletos Salotų lapų
pagal poreikį Pamarinuotų saldžiųjų svogūnų
pagal poreikį Jalapeno pipirų
keletos marinuotų agurkėlių
100 g Gorgonzolos sūrio
Plonai pjaustyto vytinto kumpio
3 v.š. švelnių garstyčių

Brandintos jautienos burgeriai

25 min
2 vnt.
Gaminimas
1. Grilyje iškepkite jautienos mėsainį - kepimo metu ant jos uždėkite gorgonzolos sūrio ir palaikykite, kol išsilydys.
 
2. Paskrudinkite perpjautą bandelę ir ant apatinės jos pusės uždėkite  emmental sūrio plokštelę ir palaikykite, kol išsilydys.
 
3. Pakepinkite vytintą kumpį, kol jis pasidaro traškus.
 
4. Konstruojame burgerį: ant bandelės su emmental sūriu uždėkite salotos lapų, svogūnų, jalapeno pipirų ir agurkėlių. Uždedam mėsą, ant jo pakepintą kumpį, užtepkite šiek tiek garstyčių ir užvožikite kita brioš bandelės puse.
 
 
​ Gardžių pietų linki Alkanas Qrmis! ​
 
Atgal į receptų sąrašą