APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ JAUTIENA /
Brandinta jautiena su fetos salotomis
ingredientai
220 g
Kitchen me šviežios sausai brandintos jautienos Black angus
1 vnt.
iceberg salota
100 g
vyšniniai pomidoriukai
50 g
fetos sūrio
3 v.š.
alyvuogių aliejaus
Brandinta jautiena su fetos salotomis
20 min
1 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Smulkiai susipjaustome salotas, supjaustome pomidorus, fetos sūrį, viską kartu sudedame ir užpilame nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus.
Iškepame keptuvėje jautienos didkepsnį po 2 min iš abiejų pusių ir viską kartu patiekiame.
Skanaus:)
Atgal į receptų sąrašą