2 x220 g | KITCHEN ME Black angus steak |
150 g | žaliųjų smidrų |
250 g | pievagrybių |
200 ml | grietinėlės |
200 ml | daržovių sultinio |
saujos | smulkintų svogūnų laiškų |
pagal poreikį | Druskos ir pipiru |
pagal poreikį | Česnako smulkių granulių |
Saujos | tarkuoto Džiugo sūrio |
1 a.š. | garstyčių |
1 a.š. | Vorčesterio padažo |
Alyvuogių aliejaus | |
5 a.š. | sviesto |
5 skiltelių | česnako |
Pasiplanuokite laiką ir darbo eigą: smidrai keps 8min., steikai keps ir ilsėsis iš viso 15min., grybų padažui reikės 15min.
Smidrai:
Grybų padažas:
Jautienos steikas:
SKANAUS!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.