2-3 | morkų |
1/2 | ilgavaisio agurko |
1/2 | vidutinio svogūno |
2 skiltelių | česnako |
2 šaukštų | KIKKOMAN sojų padažo |
220 g | KITCHEN ME sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnio Rib eye |
2–3 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
Žiupsnelio | KOTANYI ketverių pipirų mišinio |
2 šaukštų | KIKKOMAN padažo Ramen |
6–7 griežinėlių | marinuotų imbierų |
3–4 šakelių | šviežių kalendrų |
2 šaukštų | KIKKOMAN sezamų aliejaus |
1 šaukštelio | sezamų |
patiekti | SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos Jubiliejinė |
Morkas ir agurką nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais. Agurką nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, įtarkuokite česnakus, supilkite KIKKOMAN sojų padažą ir gerai išminkykite rankomis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai