Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Azijietiškos jautienos salotos
ingredientai
2-3 morkų
1/2 ilgavaisio agurko
1/2 vidutinio svogūno
2 skiltelių česnako
2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
220 g KITCHEN ME sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnio Rib eye
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
2 šaukštų KIKKOMAN padažo Ramen
6–7 griežinėlių marinuotų imbierų
3–4 šakelių šviežių kalendrų
2 šaukštų KIKKOMAN sezamų aliejaus
1 šaukštelio sezamų
patiekti SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos Jubiliejinė

Azijietiškos jautienos salotos

20 min.
2–4 asm.
Gaminimas

Morkas ir agurką nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais. Agurką nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, įtarkuokite česnakus, supilkite KIKKOMAN sojų padažą ir gerai išminkykite rankomis.

  1. Nusausintą KITCHEN ME sausai brandintos jautienos antrekoto didkepsnį „Rib eye“ supjaustykite juostelėmis.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepti mėsą, suberkite česnakus, KOTANYI ketverių pipirų mišinį, supilkite KIKKOMAN padažą „Ramen“, išmaišykite ir pakepinkite.
  3. Griežinėliais supjaustykite marinuotus imbierus, kalendras ir sudėkite į salotas. Apšlakstykite KIKKOMAN sezamų aliejumi ir išmaišykite.
  4. Į lėkštę sudėkite salotas, keptą jautieną, viską pagardinkite sezamais. Papuoškite šviežiomis kalendrų šakelėmis.
  5. Prie šių salotų puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Jubiliejinė“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos arbatos, cinamono, imbiero ir kombučios skonių natos.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą