1 pakuotė (200 g) | KITCHEN me Jautienos brandintas steikas BLACK ANGUS |
Pagal skonį | Druska (steikui) |
Pagal skonį | Šviežiai malti pipirai (steikui) |
1 a.š. | Grūdėtos garstyčios |
1 v.š. | Smulkintas mėlynasis svogūnas |
1 v.š. | Alyvuogių aliejus |
1 a.š. | Vorčesterio padažas |
1 v.š | Smulkintos gražgarstės |
2 vnt. | Kiaušiniai |
Pagal poreikį | Lydytas sviestas(kepimui) |
Pagal skonį | Druska (kiaušiniams) |
2-3 vnt. | Bulvės |
Šlakelis | Aliejus |
Pagal skonį | Druska (bulvėms) |
Pagal skonį | Šviežiai malti pipirai (bulvėms) |
1 vnt. | Raugintas arba marinuotas agurkas |
Jautieną supjaustykite mažais kubeliais ir dar pakapokite peiliu. Sumaišykite mėsą su garstyčioms, svogūnais, aliejumi, vorčesterio padažu, gražgarstėmis. Pagardinkite druska ir pipirais.
Bulves nuskuskite, supjaustykite skiltelėmis. Skilteles dubenyje sumaišykite su šlakeliu aliejaus, druska ir pipirais. Sudėkite skilteles į kepimo popieriumi išklotą skarda ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje kol iškeps ir gražiai apskrus.
Agurką supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiaušinius iškepkite keptuvėje su sviestu. Pagardinkite druska.
Patiekite jautienos tartar'ą su keptu kiaušiniu, raugintu agurku ir keptomis bulvytėmis.
Dėkojame bulviukose.lt už receptą!