Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
7 skonių meksikietiškas burgeris
ingredientai
4 šaukštų mėgstamo pomidorų padažo
3 šaukštų raudonųjų pupelių
2 nedidelių marinuotų Chalapos paprikų
žiupsnelis cukraus
1 prinokusio avokado
1/2 mėlynojo svogūno
1 skiltelė česnako
1/2 citrinos arba žaliosios citrinos
4 VILNIAUS DUONOS amerikietiško stiliaus mėsainių bandelių
šlakelio OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
2 KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių Mėsainiams
2 saldžiarūgščio obuolio griežinėlių
keletos salotos lapų
10 kukurūzų traškučių
4 pomidoro griežinėlių
2 šaukštų fetos sūrio
1 saujos kalendros lapelių

7 skonių meksikietiškas burgeris

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pomidorų padažą sumaišykite su pupelėmis, jas šiek tiek sutrinkite, dėkite pjaustytas Chalapos paprikas, cukrų ir išmaišykite.
  2. Į dubenį dėkite išskobtą avokadą, kvadratėliais pjaustytą svogūną, įtarkuokite česnaką, išspauskite citrinos sulčių ir viską išmaišykite.
  3. Bandeles apskrudinkite grilyje.
  4. Į grilį pilkite šiek tiek aliejaus, dėkite KITCHEN ME mėsainio paplotėlį, obuolio griežinėlius, apibarstykite juos prieskoniais ir kepkite 190 °C temp.
  5. Ant pilnos bandelės apačios tepkite pomidorų ir pupelių padažą, dėkite salotų lapus, kukurūzų traškučių, mėsainio paplotėlį, avokadų padažą, išmaišytą su kukurūzų taškučiais, pomidoro ir obuolio griežinėlius, fetos sūrį, kalendrų ir šalia padėkite viršutinę bandelės dalį.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą