4x 220 g | KITCHEN ME brandintos jautienos „T-bone“ kepsnių |
100 g | terijakio padažo |
20 g | maltos kalendros |
2 skiltelių | česnako |
500 g | raudonųjų besėklių vynuogių |
500 g | žaliųjų besėklių vynuogių |
patiekti | „Chimichurri“ padažo |
žiupsnelis | Druskos, pipirų |
„Chimichurri“ padažas: | |
1 | didelio ryšelio petražolių |
1 | didelio ryšelio kalendrų |
2-3 | šakelių peletrūnų |
2-3 | šakelių mėtų |
2 skiltelių | česnako |
1 nedidelės | vidutiniškai aitrios paprikos |
50 ml | alyvuogių aliejaus |
1 | 1 nedidelės citrinos sulčių |
1 šaukštelio | medaus |
žiupsnelis | druskos |
„Chimichurri“ padažui:
Receptas sukurtas bendradrbiaujant su VMG komanda ir Alfu Ivanausku.