1 | mėlynojo svogūno |
2–3 skiltelių | česnako |
1 saujos | įvairiaspalvių vyšninių pomidorų |
3–4 šaukštų | OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus |
2 saujų | vyšnių arba trešnių |
1 šaukšto | DANSUKKER cukraus Farinas |
220 g | KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio Black Angus |
½ stiklinės | TINGINIO PANTIS nealkoholinio obuolių sidro |
2 šaukštų | KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus pomidorų padažo su kietuoju sūriu |
20 g | PERGALĖ juodojo šokolado |
1-2 | įvairiaspalvių pomidorų |
1 šaukšto | ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto |
žiupsnelio | KOTANYI šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
1 saujelės | bazilikų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai