- Į dubenį sudėkite pievagrybius, supilkite terijakio padažą. Su teptuku viską išmaišykite, stenkitės, kad visi pievagrybiai pasidengtų padažu.
- KITCHEN me sausai brandintą jautienos didkepsnį RIB EYE iš abiejų pusių įtrinkite alyvuogių aliejumi.
- Dėkite pievagrybius ir „steiką“ ant grilio. Nepamirškite vartyti.
- Į dubenį su likusiu terijakio padažu įberkite smulkinto baziliko. Jei mėgstate, galite įberti ir šiek tiek smulkinto česnako.
- Iškepusius pievagrybius dėkite į indą su terijakiopadažu ir baziliku. Išmaišykite.
- Išimkite iškepusį „steiką“. Pabarstykite druska ir pipirais. Palaukite minutę prieš ragaudami.
- Į lėkštę su „steiku“ sudėkite pievagrybius ir ragaukite. Skanaus!
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai