Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
„Nuogas“ jautienos mėsainis su kukurūzų ir pupelių salsa
ingredientai
2x150 g sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“ KITCHEN me
140 g kukurūzų ir raudonųjų pupelių mišinio (konservuota)
1 v.š. svogūnų pesto
mėgiamų salotų
1 agurkėlio
pagal poreikį šviežių ridikėlių daigų

„Nuogas“ jautienos mėsainis su kukurūzų ir pupelių salsa

15 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Paruoškite salotas ir agurką – išdėliokite lėkštėje pagal nuotaiką ir fantaziją.
  2. Įkaitinkite grilių, jei kepsite mėsainius kontaktiniame grilyje. Galite kepti ir keptuvėje, po 2-3 min. kiekvieną pusę (priklausomai kokio lygio mėgstate keptą jautieną). Tad mėsainius pasiruoškite pagal „technines“ virtuvės įrangos ir skonių galimybes.
  3. Kol kepa mėsainiai, į įkaitintą keptuvę įdėkite svogūnų pesto, suberkite kukurūzų ir pupelių mišinį, pakepkite 2-3 min. Paruoštą uždėkite ant salotų.
  4. Iškeptą maltinį dėkite ant salotų, kukurūzų ir pupelių „kalno“, pagardinkite šviežiais ridikėlių daigeliais.
  5. Skanaus!

P.S. Pasigendate druskos, pipirų? Man jų nereikia, o Jūs gardinkite pagal savo skonį!

 

 

„KITCHEN me“: greita, bet virtuoziška!

Gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "KITCHEN me" virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą