Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
„Chinkali“ su jautiena
ingredientai
Tešlai:
500 g kvietinių miltų
200 g vandens
žiupsnelis druskos
Įdarui:
3x150 g Kitchen me sausai brandintos jautienos maltinių mėsainiams;
1 didelio svogūno
2 skiltelių česnako
Ryšulėlio kalendros
žiupsnelis Druskos, pipirų
vandens

„Chinkali“ su jautiena

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Pasigaminame tešlą. Į dubenį beriame miltus, druską ir pilame vandenį. Išminkome tešlą. Tešla gaunasi gana tvirta, tačiau ji tokia turi būti. 
  2. Į kitą indą dedame maltą jautieną, smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Sukapojame kalendrą, ji taip pat keliauja į įdaro masę. Beriame druskos, pipirų ir pilame šiek tiek vandens (apie pusę stiklinės). Gerai išmaišome.
  3. Imame tešlą, turimą gabalą supjaustome į mažesnius gabaliukus (iš tokio kiekio išėjo 15 vienetų). Kiekvieną gabaliuką iškočiojame 1mm storio. Į centrą dedame įdaro ir formuojame „chinkalius“.
  4. Dedame į pasūdytą, verdantį vandenį ir verdame apie 10 min. po iškilimo į paviršių.
  5. Patiekiame su grietine ir pabarstome šviežiai grūstais pipirais ar smulkintais žalumynais.
  6. Skanaus! 

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą