- Miltus, kepimo miltelius ir akmens druską suberkite į kombaino indą, sudėkite minkštą sviestą, supilkite pieną ir užminkykite tešlą. Aliejumi suvilgytomis rankomis suformuokite paplotį, kurį padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, suberkite į keptuvę su aliejumi ir apkepkite. Kai svogūnai suminkštės, suberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir kepkite 3–4 min., supilkite balzaminį actą, pasūdykite, užberkite juodųjų pipirų „Tellicherry“ ir kepkite, kol actas nugaruos. Nukaiskite.
- KITCHEN ME karštai rūkytą antienos filė su oda supjaustykite plonais griežinėliais, džiovintus abrikosus – plonomis juostelėmis. Sudėliokite jas ant tešlos papločio, sužerkite svogūnus, sudėliokite antienos filė gabaliukus.
- Kepkite 25–30 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje.
- Patiekite su mėgstamais žalumynais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai