240 g | Kitchen me k.r. antienos file |
mėgiamo | tepamo sūrelio |
140 g | kietojo sūrio užtepėlės |
2 vnt. | virti burokėliai |
keletos | migdolų riešutų |
žiupsnelis | mėgiamų žalumynų |
Užtepėlė su antiena pagardinta burokėliais puikus derinys, kuriam neįmanoma atsisipirti.
1. Susipjaustykite antienos file nedideliais gabalėliais.
2. Burokėlį perpjaukite per pusę.
3. Tepamą sūrelį sumaišykite su kietojo sūrio užtepėle.
4. Tada visus ingridientus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.
5. Pabaigai įdėkite kelis migdolus ir dar prasukite su smulkintuvu, galite pagardinti mėgiamais žalumynais.
Viskas, beliko dėti į krepšelius ir skanauti.
Skanių akimirkų linki UAB „Baltic Larus“ kolektyvas.