250 g | Kitchen me k.r. antienos file |
1 vnt. | speltos duonelės |
mėgiamos | užtepėlės |
50 g | alyvuogių, įdarytų pistacijomis |
100 g | konservuotų ananasų |
keletos | vynuogių |
1 vnt. | agurko |
keletos | prieskoninių žolelių (papuošimui) |
Susipjaustykite griežinėliais agurką, per pusę perpjaukite alyvuoges. Vynuoges taip pat susipjaustykite - jos puikiai padeda atsiskleisti antienos skoniui.
Ananasą aspkrudinkite karštoje keptuvėje ar ant griliaus.
Supjaustykite speltos duonelę riekelėmis ir jas patepkite mėgiamu tepamu sūreliu. Formuokite užkanduką: dėkite griežinėliais pjaustą k.r antienos file, agurką, alyvuoges, vynuoges ir pakeptą ananasą. Papuošimui naudokite mėgiamas prieskonines žoleles, salotas.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas.