Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Užkandukas su speltos duonele
ingredientai
250 g Kitchen me k.r. antienos file
1 vnt. speltos duonelės
mėgiamos užtepėlės
50 g alyvuogių, įdarytų pistacijomis
100 g konservuotų ananasų
keletos vynuogių
1 vnt. agurko
keletos prieskoninių žolelių (papuošimui)

Užkandukas su speltos duonele

10-15 min.
10-15 užkandukų
Gaminimas

Susipjaustykite griežinėliais agurką, per pusę perpjaukite alyvuoges. Vynuoges taip pat susipjaustykite - jos puikiai padeda atsiskleisti antienos skoniui.

Ananasą aspkrudinkite karštoje keptuvėje ar ant griliaus.

Supjaustykite speltos duonelę riekelėmis ir jas patepkite mėgiamu tepamu sūreliu. Formuokite užkanduką: dėkite griežinėliais pjaustą k.r antienos file, agurką, alyvuoges, vynuoges ir pakeptą ananasą. Papuošimui naudokite mėgiamas prieskonines žoleles, salotas.

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas.

 

Atgal į receptų sąrašą