APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis
ingredientai
80 g.
KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
Pagal poreikį
Skrudintos batono riekelės
Užtepėlei:
2 vnt.
Kiaušiniai
Keletas v.š.
Fermentinis sūris
2 v.š.
Majonezas
Pagal skonį
Smulkintos alyvuogės su ančiuviais
Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis
30 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Kiaušinius išvirkite ir leiskite jiems atvėsti. Tuomet juos sutarkuokite.
Į kiaušinius berkite tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas alyvuoges su ančiuviais, d4kite keletą šaukštų majonezo ir viską išmaišykite.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant skrudinto batono riekelių, uždėkite po du sūdytos-parūkytos antienos filė gabalėlius ir papuoškite alyvuogėmis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą