- Išimkite antienos filė didkepsnį iš pakuotės ir padėkite odele žemyn, gerai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite apie 3 minutes, kol oda taps aukso spalvos, tada apverskite ir kepkite kitą pusę, taip pat 3 minutes, arba iki norimi kepimo lygio.
- Pomidorus, papriką, valytus svogūnus ir česnakus išvirkite pasūdytame vandenyje, kol pomidorai suminkštės. Išvirus nukoškite ir atvėsinkite.
- Smulkintas aitriąsias paprikas pakepinkite aliejuje, kol apskrus. Sumaišykite su virtomis daržovėmis ir sutrinkite trintuvu iki vientiso padažo, pagardinkite druska ir pipirais.
- Mėlynąjį svogūną susmulkinkite, sumaišykite su kapotomis kalendromis, žaliųjų citrinų sultimis, druska ir pipirais.
- Valyto ananaso skilteles gardinkite druska, pipirais, aliejumi ir kepkite orkaitėje 180 oC 30 min.
- Į pašildytą „Taco“ paplotėlį sudėkite supjaustytą antieną, pilkite padažą, dėkite marinuotus svogūnus su kalendromis, pjaustytą keptą ananasą, kapotas aitriąsias paprikas ir mėtas.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.