1 kg | KITCHEN me Jautienos steikas TOMAHAWK |
Pagal skonį | Druska |
Pagal skonį | Pipirai |
Pagal poreikį | Šviežios daržovės |
Skanesnio jautienos didkepsnio nesate valgę! Marmurinė mėsos struktūra kepant neišdžiovina mėsos, o suteikia tobula skonį ir sultingumą. Prieš valgant šį kepsnį būtų galima tyliai pasimelsti, kad liežuvio neprarytume iš skanumo!
Nors mėsos kepsnys yra apie 1 kg svorio, o apimtimi tikrai primena pirmykščio žmogaus kuoką, jo pasigaminimas nėra sudėtingas, ypatingai šiltuoju metų laiku. Tiesiog užsikurkite grilių, įkaitinkite žarijas ir atvėsintą mėsą po kelias minutes apkepkite tiesiai ant griliaus. Kuo didesnė kaitra, tuo greičiau užsiveria šio kepsnio išorinės mėsos poros ir neleidžia jam išsausėti. Apkepus kepsnį iš abiejų pusių po kelias minutes, suvyniokite jį į foliją ir kepkite apie 20 min ant tų pačių žarijų.
Brandintos jautienos nereikia nei marinuoti, nei gardinti prieskoniais, tačiau jei jau labai norisi iškepus didkepsnį pabarstykite pipirais ir druska. Viskas, ko Jums reikės, tai kokybiškos, brandintos jautienos bei šviežių daržovių pateikimui.