Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Tobulas kriaušinio spanguolių padažo ir ančiuko duetas lengvoms šventėms
ingredientai
1 vnt. Kitchen me marinuotas ančiukas įdarytas obuoliais
1 vnt. kriaušės
100 g džiovintų spanguolių
1 a.š. medaus
pagal poreikį cinamono lazdelės
100 ml apelsinų sulčių
1 vnt. mandarino

Tobulas kriaušinio spanguolių padažo ir ančiuko duetas lengvoms šventėms

120 min
4 porcijos
Gaminimas
  1. Ančiuką pašaukite į orkaitę (pirmas ir paskutines 30 minučių kepiau 210 laipsnių orkaitėje, o vidurinę dalį, apie 1 valandą, 130 laipsnių orkaitėje).
  2. Kriaušes susmulkinkite kubeliais, mandariną riekelėmis.
  3. Užkaiskite 2 stiklines vandens, suberkite visus padažui skirtus ingredientus ir virkite apie 20 minučių, kol padažas sutirštės.
  4. Padažą galima patiekti ir tokį arba vos pasmulkinti rankiniu smulkintuvu. Padažas saldus ir Kalėdiškas ir labai dera prie tobulai minkšto ir sultingo ančiuko!

Už receptą dėkojame Lieknoms bitėms.

Atgal į receptų sąrašą