- Antieną kepame taip, kaip mokame geriausiai. Mano skoniui idealiai tinka 11 minučių ant vidutinės kaitros kepama mėsa (didesnę laiko dalį kepant ant odos, kurią prieš kepant būtina šiek tiek įpjauti - iki mėsos) - taip gaunasi iškepusi, bet viduje dar skaniai rausva mėsa;
- Ruošiame gvakamolę: avokadus sutriname šakute; smulkiai supjaustome pomidorus ir mango vaisių; smulkiai sukapojame kalendras - viską gerai sumaišome kartu su šlakeliu žaliųjų citrinų sulčių bei žiupsneliu druskos;
- Tortilijas pašildome orkaitėje. Man labiausiai patinkantis būdas - vieną ant kitos sudėtas tortilijas suvynioti į foliją ir 10 min. šildyti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
- Serviruojame ir skanaujame!
SKANAUS
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS .