340 g | Antienos filė „Žolelių“ didkepsnis KITCHENme |
2 | sunokę avokadai |
2 dideli | pomidorai |
4 vid. dydžio | kiviai |
pagal poreikį | Marinuoti raudonieji svogūnai |
pagal poreikį | Kalendra |
pagal poreikį | Santa maria mini tortilijos |
pagal poreikį | Druska, pipirai |
pagal poreikį | Žaliųjų citrinų sultys |
1. Pagal nurodymus ant pakelio, orkaitėje kepame antieną – 180 laipsnių temperatūroje 15min.
Kol mėsa kepa pasiruošiame visa kitą:
2. Gvakamolė: susmulkiname avokadus, sutriname juos su druska, pipirais ir šlakeliu žaliųjų citrinų sulčių. Į šią masę įmaišome smulkintus pomidorus bei kivius.
3. Indeliuose paserviruojame smulkintas kalendras bei marinuotus svogūnus.
4. Likus 3-5min. iki mėsos kepimo pabaigos, kartu į orkaitę įdedame tortilijas.
VISKAS – dėliojame:
· Pašilusi tortilija
· Gausiai gvakamolės
· Plonai pjaustyta antiena
· Svogūnai
· Kalendra
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.