250 g | Kitchen me karštai rūkytos antienos file |
keletos | duonelės su sėklomis |
pagal poreikį | Mocarelos sūrio ( kieto) |
keletos | salotų lapų |
keletos | pomidorų |
Padažui: | |
švelnių garstyčių | |
graikiško jogurto | |
citrinos sulčių | |
medaus | |
česnako | |
ciberžolės |
1.Duonelę pjauname išilgai pusiau , bet iki galo neįpjauname.Daliname pusiau.
2.Lygiomis dalimis išmaišome jogurtą su garstyčiomis ir pagal poreikius dedame išvardintus ingredientus. Ragaukite .
3.Padažu ištepame abi duonelės puses ,dedame salotas,pomidorus,sūrį,griežinėliais pjaustytą antienos filė.
4.Paruoštus sumuštinius rekomenduoju dėti į popierinius sumuštinių maišelius.Bus patogiau valgyti ir padažas neištekės.
Dėkojame už receptą Skanu, gražu ir su meile...Rita