Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
SUMUŠTINIAI SU ANTIENA
ingredientai
kelių riekelių ciabatos
1 šaukšto sviesto
1 saujos graikinių riešutų
šiek tiek šviežių salotų mišinio
tepamojo varškės sūrio
240 g karštai rūkytos antienos filė su oda (naudojau iš Kitchenme )
pagal skonį druskos/maltų juodųjų pipirų
Padažui:
150- 200 g braškių
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
2 šaukštelių garstyčių
1 šaukštelio medaus
1 šaukštelio citrinų sulčių
pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų

SUMUŠTINIAI SU ANTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Padažas: blenderiu sutriname visus padažui skirtus ingredientus, pagardiname druska bei pipirais.
Ciabatos riekes truputi apkepame karštoje keptuvėje su trupučiu sviesto iš abiejų pusių, atvėsiname, tepame varškės sūrį, pabarstome druska bei pipirais. Dedame po saujelę šviežių salotų mišinio, apliejame padažu, sudedame griežinėliais supjaustytą antieną ir ant viršaus pabarstome kapotais graikiniais riešutais.
SKANAUS.
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 
Atgal į receptų sąrašą