2x170 g | Kitchen me marinuotos antienoa file |
Žiupsnio | Druskos, pipirų |
Šlakelio | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelių | česnako |
šakelės | Rozmarino |
Garnyrui: | |
1 | saldžios bulvės |
Padažui: | |
100 ml | ančių pašteto |
1 valg. šaukšto | spanguolių uogienės |
Prieš kepant, antienos krūtinėlę palaikome kambario temperatūroje apie 30min.
Įriname druska irpipirais. Įpjauname odą skersai, kad galėtų ištekėti riebalai.
Kepti pradedame dar neįkaitusioje keptuvėje, po ~8min kiekvieną pusę, kol tampa gražios aiksinės spalvos. Pabaigoje dedsme smulkintą česnaką ir rozmarino šakelę.
Įvyniojame į foliją ir paliekame 6min, taip mėsa liks sultinga viduje ir traški išorėje.
Saldžią bulvę supjaustome juostelėmis, įtriname prieskoniais, aliejumi, kepame 180 laipsnių orkaitėje su vėjeliu apie 17min.
Ančių paštetą sumaišome su spanguolių uogiene arba mėgaujamės pagardais atskirai.
Skanaus linki,
Gardukvadratu