- Miltus išmaišykite su mielėmis ir druska. Supilkite alyvuogių aliejų ir vandenį.
- Rankomis maišykite apie 5–6 min., kol tešla taps vientisa.
- Išmaišytą tešlą uždenkite maistine plėvele ir kildinkite kambario temperatūroje apie 45–60 min., kol padvigubės.
- Iškilusią tešlą sudėkite į kepimo formą, pirštais padarykite duobutes ir apipurkškite BASSO purškiamu ypač tyru alyvuogių aliejumi.
- Apibarstykite KOTANYI džiovintais raudonėliais.
- Rozmarino šakeles suvilgykite purškiamu alyvuogių aliejumi ir sudėkite į tešlą.
- KITCHEN ME virtą-keptą antienos kulšelės mėsą rankomis nurinkite nuo kaulų ir sudėliokite į tešlą.
- Kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 20 min.
- Ant iškepto pado plėšykite mocarelos sūrį.
- Cukiniją daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis. Apipurkškite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska bei KOTANYI keturių pipirų mišiniu. Pamarinuokite keletą minučių.
- Ant picos pado su mocarela dėliokite nusausintus SPILVA marinuotus burokėlius „Klasika“.
- Sudėkite pamarinuotas cukinijas ir ožkų pieno sūrį.
- Viską papuoškite bazilikų lapeliais ir pagardinkite keturių pipirų mišiniu bei purškiamu alyvuogių aliejumi.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai