Sorų kruopų ir špinatų kukulaičiai

Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  /  Sorų kruopų ir špinatų kukulaičiai  / 
  1. Sudėkite košę ir špinatus į trintuvo indą ir kruopščiai sutrinkite. Įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Suberkite miltus, druską ir muskato riešutą.
  2. Formuokite volelius ant pabarstytos miltais lentos, supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 220º C ir į ją pašaukite aliuminio formą su paruoštu guliašu 20-25 minutėms
  4. Užvirinkite vandenį, sudėkite kukulaičius į verdantį vandenį ir virkite 3–4 min. nuo vandens pakartotino užvirimo.

Išimkite kukulaičius kiaurasamčiu ir patiekite su antiena

 

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.