Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KEKSIUKAI SU KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLE, PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
ingredientai
1/2 pakuotės mielinės sluoksniuotos tešlos
300 g antienos filė didkepsnio su prieskoniais (Kitchenme)
5-6 rudųjų pievagrybių
truputį tarkuoto fermentinio sūrio
vieno kiaušinio plakinio tešlos aptepimui
šiek tiek sviesto pievagrybiams pakepinti
pagal skonį druskos ir juodųjų maltų pipirų

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KEKSIUKAI SU KEPTA ANTIENOS KRŪTINĖLE, PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU

60 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

1. Iškepame antienos filė pagal instrukciją ant pakuotės, paliekame "pailsėti" 10-15min ir tada supjaustome plonais griežinėliais.
2. Pievagrybius supjaustome griežinėliais, pakepiname ant nedidelio kiekio sviesto ir pagardiname druska bei pipirais.
3. Tešlą atšaldome, supjaustome lakštus per pusę (išilgai). Naudojau pakuotę, kur stačiakampiai 5 tešlos lakštai viduje.
4. Ant tešlos dedame sūrį, antienos griežinėlius ir pievagrybius. Viską susukame į ritinėlį ir dedame į keksiukų kepimo formą. Aptepame keksiukus kiaušinio plakiniu. Galima dar pabarstyti sezamais ant viršaus 
5. Kepame iki 200laip. įkaitintoje orkaitėje apie 20min, kol tešla gražiai paruduoja.

SKANAUS!
 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.

Atgal į receptų sąrašą