- FAZER duoną „Rugys“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių ir perpjaukite pusiau.
- KITCHEN ME ančiukų krūtinėlę su prieskoniais dėkite į sausą keptuvę odele žemyn ir ant nedidelės kaitros kepkite apie 4 min., kol odelė apskrus. Kepimą tęskite orkaitėje su karšto oro apipūtimu iki 180 °C temp. apie 10 min.
- Iškeptą antienos krūtinėlę palikite kambario temperatūroje apie 5–8 min., kol raumenų struktūra atsipalaiduos. Supjaustykite griežinėliais.
- Daržovių skustuku supjaustykite morkas plonomis juostelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, berkite druskos ir marinuokite apie 10 min.
- Ant 2–3 duonos gabalėlių dėkite iškeptą antieną, pjaustytas morkos juosteles ir apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai