- Išvirkite juoduosius lęšius.
- Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite KITCHEN ME antienos filė „Pikantiški“ pjausnius. Kepkite iš abiejų pusių viso apie 5–6 Tuomet perdėkite į lėkštę, uždėkite folija ir leiskite 5 min. pastovėti šiltai.
- Supjaustykite svogūną ir česnaką, suberkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepkite, kol svogūnai gražiai apskrus.
- Pomidoriukus perpjaukite pusiau ir suberkite į tą pačią keptuvę. Pasūdykite, pabarstykite džiovintu raudonėliu. Kepkite 1–2 min., kad tik sušiltų pomidorai.
- Keptus pomidorus sumaišykite su lęšiais keptuvėje. Pagardinkite citrinos sultimis. Keptus KITCHEN ME antienos filė „Pikantiški“ pjausnius patiekite su lęšių ir pomidorų šiltomis salotomis.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.