2x350 g | Kitchen me marinuotos anties filė didkepsnių |
2 | kriaušių |
4 v.š. | balzaminio acto kremo |
2 v.š. | medaus |
1 | persikas (tiek teturėjau |
žiupsnelis | druskos ir pipirų |
Šį kartą visas kepimas tieioginėj kaitroj apie 170-200 C. Tiesa, kriaušes bei persiką įdėjau jau ankščiau, maždaug kai jau buvo pasiekę 100 C grilis. Pjausniai nebuvo stori,tad kepti ilgai nereikėjo. Patarimas dangčio nenuleisti, nes riebaliukai mėgsta liepsnot, tad geriau kepti pilnai atidarius. Gražiai apskrudinus odelę, išimam iš grilio file ir sudedam į foliją ir bent 5-7 min leidžiam mėsai pailsėt. Per tą laiką spėjo kriaušės ir persikas iškept ;)
Už receptą dėkojae Mindaugas Žyma