Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Salotos su rūkyta antienos file
ingredientai
250 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
pakuotė Romaine salotų
1 vnt. avokadas
keletos riekelių juodos duonos su grūdais
1 skiltelė česnako
žiupsnelis pipirų

Salotos su rūkyta antienos file

25 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1.  Karštai rūkytą antienos file supjaustykite  griežinėliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu riebalų.
  2. Į lėkštę suplėšykite salotas ir ant viršaus sudėkite anties file.
  3. Ant duonos riekės dėliokite avokadą, barstykite prieskoniais. Dėkite perpjautą kiaušinį ir išdėliokite alyvuoges.
  4. Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Sulaistykite salotas ir užbarstykite tarkuotu parmezanu.

    Skanaus !!!

Už receptą dėkojame Skanu, gražu ir su meile......Rita!

Atgal į receptų sąrašą