1 pakuotė (80 g) | KITCHEN me Sūdyta-parūkyta antienos filė |
1 vnt. | Persimonas |
0,5 vnt. | Didelis pankolis |
2 saujos | Špinatų lapeliai |
Papuošimui | Sultenės |
2-3 vnt. | Šviežiai spaustos mandarinų sultys |
1 vnt. (skiltelė) | Česnakas |
4 v.š. | Alyvuogių aliejus |
1 a.š. | Balzamiko actas |
Pagal skonį | Druska |
Pagal skonį | Šviežiai malti pipirai |
Padažui skirtus produktus - česnaką, alyvuogių aliejų, balzamiko actą, mandarinų sultis, druską ir šviežiai maltus pipirus dėkite į trintuvą ir viską sutrinkite.
Išpjaukite pankolio šerdį, perpjaukite išilgai pusiau ir supjaustykite plonais griežinėliais. Persimoną nulupkite, perpjaukite pusiau, kiekvieną puselę padalinkite į 5 skilteles. Supjaustykite jas trikampukais. Sudėkite į lėkštę špinatus, pankolius, persimonus, antienos filė griežinėlius, užpilkite padažu, papuoškite sultenėmis.
Dėkojame bulviukose.lt už receptą!