APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
ingredientai
1 pakuotė (350 g)
KITCHEN me Antienos filė
Gūžė
Salotos
Pagal poreikį
Ridikėliai
Pagal poreikį
Rukola
Kuokštelis
Krapai
Šlakelis
Aliejus
1 v.š.
Medus
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Pipirai
Pagal poreikį
Citrinos sultys
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
60 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Orkaitėje iškepate "Pikantiškus" antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų.
Suplėšome salotas, susmulkiname ridikėlius, rukola, krapus.
Iš aiejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą.
Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome.
Kai iškepa antienos pjausniai dedame jas ant salotų ir ragaujame.
Atgal į receptų sąrašą