Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
SALOTOS SU KEPTOMIS KRIAUŠĖMIS IR RŪKYTA ANTIENA
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file
1-2 pakuotės salotų
1-2 saldžių kriaušių
saujelės spanguolių
saujelės karijų riešutų iš ,,Arimex”
2 v.š. alyvuogių aliejaus
žiupsnelis druskos ir pipirų

SALOTOS SU KEPTOMIS KRIAUŠĖMIS IR RŪKYTA ANTIENA

25 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Orkaitėje ar keptuvėje su dangčiu pakepkite kriaušių puseles apie 10 minučių, supjaustykite plonais griežinėliais.
  2. Supjaustykite griežinėliais karšto rūkymo antienos filė ir dar galite porą minučių pakepti keptuvėje.
  3. Pakepinkite karijų riešutus, sukapokite peiliu.
  4. Ant salotų lapelių sluoksniuokite kriaušių ir antienos gabalėlius, užberkite druskos ir pipirų, apšalkstykite aliejumi, užberkite rūgščių spanguolių ir kepintų riešutų.
    Skanios vakarienės!

Už receptą dėkojame VIRŠ OBELŲ 

Skani nuotrauka: foto@grafas.lt

Atgal į receptų sąrašą