Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
SALOTOS SU KEPTA ANTIENA
ingredientai
200 g virtos-keptos ančiukų kulšelės iš Kitchenme
3-4 vnt. Raudonų salotų lapų
30-50 g Sūrio su mėlynuoju pelėsiu
1 saujos Granato sėklų
pagal skonį Druskos
1 saujos Graikinių riešutų
1 vnt. mandarino
Balzaminio acto

SALOTOS SU KEPTA ANTIENA

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
1.Antiena supjaustome plonomis riekelėmis, salotų lapus suplėšome, riešutus suskaldome ir truputi apkepiname ant sausos keptuvės, sūrį sutrupiname, mandariną nulupame, kad neliktų baltų odelių.
2.Ant lėkštės dedame salotų lapus, mandarino skilteles, antienos riekeles, pabarstome granato sėklomis, riešutais, sūriu ir užpilame balzaminio acto. Pagardiname druska.
SKANAUS.
 
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 
 
 
Atgal į receptų sąrašą