350 g | Kitchen me karštai rūkytos antienos file |
200 g | salotų |
200 g | graikinių riešutų |
50 g | poro |
400 ml | Graikiško jogurto |
200 g | besėklių vynuogių |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirų |
1. Supjaustykite salotas.
2. Susmulkinte porą.
3. Šiek tiek pasmulkinkite graikiškų riešutų branduolius.
4. Karštai rūkytą antienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
5. Viską dubenėlyje sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite graikišką jogurtą ir dar kartą gerai permaišykite ir sudėkite į indą serviravimui.
6. Vynuoges perpjaukite pusiau ir išdėliokite ant salotų viršaus.
Mėgaukitės skoniais!
Gardūs linkėjimai iš įmonės virtuvės!