350 g | Kitchen me antienos pjausnių |
200 g | įvairių salotų lapų |
100 g | šviežių braškių |
4 | ridikėlių |
1 saujelės | kedro riešutų |
0,5 | aitriosios paprikos |
papuošimui | Našlaičių žiedų |
Padažui: | |
1 valgomojo šaukšto | šaukšto medaus |
40 ml | nuo anties kepimo likusių riebalų |
1 žiupsnelio | prieskoninių žolelių |
Antienos pjausnius kepame pagal instrukciją ant pakelio. Aš kepiau keptuvėje apie 7 minutes. Kol antiena vėsta, pakepiname kedro riešutus keptuvėje be riebalų. Pasiruošiame padažą: po kepimo likusius riebalus sumaišome su medumi ir šviežiomis žolelėmis. Ant daržovių patalų dedame kiek atvėsiusią antieną, pilame padažą ir puošiame valgomomis gėlėmis.
Už receptą dėkojame Monika OLiv