- Ryžių makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite kelioms minutėms, kad šie suminkštėtų. Tuo metu pasiruoškite padažą: žemės riešutus pakepinkite, o kol šie skrudinasi, šiaudeliais supjaustykite agurkus. Kai riešutai apskrunda, į keptuvę įpilkite teryaki padažą, išspauskite pusės apelsino ir pusės laimo sultis. Viską šiek tiek pakaitinkite.
- Antienos filė supjaustykite juostelėmis ir suberkite į paruoštą padažą. Viską išmaišykite, kad antiena pasidengtų padažu. Makaronus ištraukite iš vandens ir palikite, kad jie šiek tiek atvėstų. Taip pat reikėtų luktelti, kad atvėstų ir antiena.
- Kai padažas ir makaronai pravėsta, galite juos serviruoti tokia tvarka: padažas, ryžių makaronai, šiaudeliais pjaustyti agurkai ir špinatai. Skanaus!
Dėkojame Skonio lenktynėms už receptą!