2 kg | Kitchen me marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais |
Salotoms: | |
Kopūsto (paprasto ir raudonojo) | |
Ridikėlių | |
Morkų | |
Lukštentų kanapių sėklų | |
Salotų padažui: | |
3 v.š. | garstyčių |
1/2 a.š | druskos |
1/2 a.š | pipirų |
1 v.š | medaus |
1. Ančiuką kepti orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės.
2. Į puodą, kuriame virs ryžiai įberti druskos ir 1 v.š sojos. Ryžius virti apie 20min.
3. Kopūstus ir ridikėlius supjaustyti smulkiais gabaliukais. Morkas sutarkuoti. Dubenyje daržoves sumaišyti.
4. Padažo ingredientus sumaišyti kitame dubenėlyje. Užpilti ant salotų ir gerai permaišyti. Ant viršaus pabarstyti kanapių sėklų.
Už receptą dėkojame Rožinis avokadas.