Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Pilno grūdo makaronų salotos su parūkytomis antienos lazdelėmis
ingredientai
150 g. KITCHEN me karštai rūkytos antienos mėsos lazdelės
150-200 g. Pilno grūdo makaronai
8-10 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
Sauja Žalios/juodos alyvuogės
Pagal poreikį Svogūno laiškai
Pagal skonį Petražolės
1-2 žiupsneliai Čili dribsniai
Padažui:
1 v.š. Ypač tyras alyvuogių aliejus
1 a.š. Balzaminis actas
Žiupsnelis Druska ir pipirai

Pilno grūdo makaronų salotos su parūkytomis antienos lazdelėmis

30 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Pilno grūdo makaronus iškepkite pagal instrukciją ir leiskite jiems atvėsti.
  2. Tada makaronus išdėliokite lėkštėje, ant viršaus užberkite griežinėliais pjaustytas dešreles, per pusę padalintus vyšninius pomidoriukus ir pasmulkintas alyvuoges. 
  3. Viską paskaninkite smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais bei iš išvardintų padažui ingredientų paruoštu padažu. 
  4. Salotas papuoškite petražolės šakele, ir jei norisi užsiberkite keletą žiupsnelių čili dribsnių. Skanaus!

     Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą