Tešlai: | |
2 stiklinių | miltų |
0,5 stiklinės | šilto vandens |
1 vnt | kiaušinio |
1 a.š. | cukraus |
1 a.š. | sausų mielių |
žiupsnelio | druskos |
4 v.š. | alyvuogių aliejaus |
Įdarui: | |
150 g | karštai rūkytų antienos lazdelių |
4 v.š. | pomidorų padažo |
4 v.š. | grietinės arba majonezo |
0,5 | vidutinio dydžio mėlynojo svogūno |
150- 200 g | vyšninių pomidorų |
1 nedidelės | raudonosio paprikos |
10 vnt | pievagrybių |
žiupsnelio | pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų |
žiupsnelio | džiovintų čiobrelių ir raudonėlių |
200 g | tarkuoto fermentinio sūrio |
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui