Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis
ingredientai
Tešlai:
2 stiklinių miltų
0,5 stiklinės šilto vandens
1 vnt kiaušinio
1 a.š. cukraus
1 a.š. sausų mielių
žiupsnelio druskos
4 v.š. alyvuogių aliejaus
Įdarui:
150 g karštai rūkytų antienos lazdelių
4 v.š. pomidorų padažo
4 v.š. grietinės arba majonezo
0,5 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno
150- 200 g vyšninių pomidorų
1 nedidelės raudonosio paprikos
10 vnt pievagrybių
žiupsnelio pjaustytų marinuotų jelapeno pipirų
žiupsnelio džiovintų čiobrelių ir raudonėlių
200 g tarkuoto fermentinio sūrio

Pica su rūkytomis dešrelėmis ir daržovėmis

35 min
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Tešlai visus išvardintus ingridientus sumaišykite dubenyje ir išminkykite tešlą.
  2. Tuomet tešlą dalininkite į dvi dalis ir iš kiekvienos suformuokite stačiakampio formos gabalėlį, dėkite  į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir palikite  kambario temperatūroje pakilti apie 15 min.
  3. Ant kiekvienos pakilusios tešlos po 2 v.š. pomidorų padažo ir 2 v.š. grietinės arba majonezo. 
  4. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
  5. Ištraukite  apkeptas picas ir ant kiekvienos dėliokite plonais pusžiedžiais supjaustytą svogūną, griežinėliais rūkytas dešreles, vyšninius pomidorus, raudonąją papriką, pievagrybius. Užberkite džiovintus prieskonius, jelapeną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
  6. Pašaukite kepti į orkaitę tol, kol picos iškeps ir sūris gražiai apskrus.

Skanaus ;)

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui

Atgal į receptų sąrašą