250 g | Kitchen me karštai rūkytos antienos file |
250 g | kvietinių miltų |
125 ml | drungno vandens |
15 ml | alyvuogių aliejaus + trupučio aptepimui |
7 g | sausų mielių |
1 šaukštelis | druskos |
Padažai: | |
4 šaukšteliai | geltonas-garstyčios |
4 šaukšteliai | žalias-pesto padažas |
4 šaukšteliai | raudonas-pomidorų pasta |
Ingredientai: | |
150 g | trintos/sausos mozzarellos |
150 g | tarkuoto fermentinio sūrio |
pagal poreikį | kons. kukurūzai, smulkinta geltonoji saldžioji paprika, švieži žirneliai, špinatas, kons. šparaginės pupelės, šviežias agurkas, karštai rūkyta antienos filė, violetinis svogūnas, pomidoras. |
Šios picos pagrindinis "skonis", tai plonas, net šiek tiek traškus padas, 3 skirtingi padažai, didelis kiekis sūrio ir karštai rūkytos antienos filė, kurios skonis ir kvapas puikiai papildo visumą.