Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Paukštienos kulšelių tulpės su užkeptomis, traškiomis daržovėmis
ingredientai
1 dėžutė KITCHEN ME antienos blauzdelių Tulpės su prieskoniais
1 cukinijos
1 aguročio
2-3 batatų
50 g smulkintų riešutų
30-40 g TALER traškučių su smulkintais žemės riešutais
20-30 g kietojo sūrio
Aliejaus
1 šaukštelio sodo prieskonių arba kitų mėgstamų žolelių prieskonių
Druskos
Juodųjų pipirų
pateikimui Mėgstamų žalumynų

Paukštienos kulšelių tulpės su užkeptomis, traškiomis daržovėmis

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. KITCHEN ME antienos blauzdeles „Tulpės“ su prieskoniais įdėkite į orkaitę kepti.
  2. Cukiniją, agurotį, batatus supjaustykite plonomis riekelėmis. Sudėkite atskirai į dubenėlius, pašlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, juodaisiais pipirais, prieskoniais. Išmaišykite, kad daržovės tolygiai pasidengtų prieskoniais.
  3. Į pateptą aliejumi kepimo formą dėkite dalį smulkintų riešutų, smulkintų TALER traškučių su smulkintais žemės riešutais, lengvai permaišykite. Ant viršaus norima tvarka, glaudžiai sudėliokite daržoves.
  4. Kietąjį sūrį sutarkuokite, sumaišykite su likusiais smulkintais riešutais, smulkintais traškučiais. Gautą mišinį užberkite ant daržovių. Kepkite įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 30–35 min.
  5. Patiekite antienos blauzdeles su daržovėmis, puoškite šviežiais žalumynais.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą