- KITCHEN ME antienos blauzdeles „Tulpės“ su prieskoniais įdėkite į orkaitę kepti.
- Cukiniją, agurotį, batatus supjaustykite plonomis riekelėmis. Sudėkite atskirai į dubenėlius, pašlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, juodaisiais pipirais, prieskoniais. Išmaišykite, kad daržovės tolygiai pasidengtų prieskoniais.
- Į pateptą aliejumi kepimo formą dėkite dalį smulkintų riešutų, smulkintų TALER traškučių su smulkintais žemės riešutais, lengvai permaišykite. Ant viršaus norima tvarka, glaudžiai sudėliokite daržoves.
- Kietąjį sūrį sutarkuokite, sumaišykite su likusiais smulkintais riešutais, smulkintais traškučiais. Gautą mišinį užberkite ant daržovių. Kepkite įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 30–35 min.
- Patiekite antienos blauzdeles su daržovėmis, puoškite šviežiais žalumynais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai